ကြ်န္ေတာ္ခ်က္တဲ့ပုံစံေလးအတိုင္းပဲေဖာ္ၿပလိုက္ပါတယ္..ပါ၀င္ပစၥည္းနည္းတယ္
ၿမန္တယ္..အရသာရိွတယ္..။
ကကတစ္ငါး........၃၀ က်ပ္သား(၁) ေကာင္
ခ်င္း....................၁တက္( အမွ်င္လွီး)
ၾကက္သြန္ၿဖဴ ........၇ တက္( ပါးပါးလွီး)
ခရုဆီ..................၂ဇြန္း(ထမင္းစားဇြန္း)
ပဲငံၿပာရည္အၾကည္...၁ ဇြန္း(.....။.....)
သၾကား+ ဟင္းခတ္မွုန့္..အနည္းငယ္စီ
ၾကက္သြန္ၿမိတ္.....၃ ပင္ခန္ ့( လက္တစ္ဆစ္) **ကြ်န္ေတာ္ခ်က္တဲ့ေန့ကမရိွလို ့သုံးမထားပါ
ငရုတ္ေကာင္း.........အနည္းငယ္
ကကတစ္ငါးကိုေရေဆးသန္ ့စင္ၿပီး..ပါးဟပ္ေတြၿဖဳတ္ကာ..အရသာအနည္းငယ္
ႏွင့္ႏွပ္ထားပါ..။
ဒယ္အိုးတစ္လုံးမွာဆီအနည္းငယ္ကိုငဆပူေပးၿပီး..မွ်င္မွ်င္လွီးထားတဲ့ခ်င္း ၊
ပါးပါးလွီးထားတဲ့ၾကက္သြန္ၿဖဴ ေတြကို ေမႊးလာေအာင္ဆီသတ္ေပးပါ။
အရသာနယ္ထားတဲ့ငါးကို..အေပၚယံတင္းေအာင္ထည့္ေပါင္းဆီသတ္ပါ။
ငါးအနည္းငယ္တင္းသြားၿပီဆို ..ေရလက္ဖက္ရည္ပန္းကန္လုံး၁ခြက္စာကို
ပတ္ပတ္လည္ေလာင္းထည့္ၿပီးခ်က္ခ်င္းဆိုသလို ၊ပါ၀င္ေသာအရသာေတြ
အားလုံးၿဖည့္စြက္ၿပီး..အဖုံးအုပ္ထားပါ..။
သစ္သားေယာင္းမေလးႏွင့္ေမႊေပးၿပီးဟိုဖက္ဒီဖက္လွည့္ေပးပါ။
ေရခန္းသြားၿပီး..အႏွစ္ခပ္ပ်စ္ပ်စ္ေလးၿဖစ္ခ်ိန္မွာ..ငရုတ္ေကာင္းၿဖဴ း ၊ ၾကက္သြန္
ၿမိတ္ေတြေရာထည့္ေမႊေပးလိုက္ရင္သုံးေဆာင္ရန္အသင့္ၿဖစ္ပါၿပီ..။
0 comments:
Post a Comment