ၾကက္သြန္အနီနွင့္ အျဖဴဆိုျပီး နွစ္မ်ိဳးရိွရာ ၾကက္သြန္နီ အေၾကာင္း အနည္းငယ္ ေျပာျပပါရေစ။
ၾကက္သြန္နီဟာ လူေတြအတြက္ က်န္းမာေရး အက်ိဳးေက်းဇူးေတြ ရရိွပါတယ္။ အဲဒါေတြ ကေတာ့ လူေတြ ဝမ္းဗိုက္ အတြင္းထဲမွာ
ျဖစ္ေစတဲ့ ကင္ဆာေရာဂါ ေတြကို ကာကြယ္ေပးနိုင္ ပါတယ္။ဒါ့အျပင္ ကိုလက္စေရာ ဓာတ္ကို ေလ်ာ့ခ်ေပးနိုင္စြမ္း ရိွလို႔ အဝလြန္
သူမ်ား စားသင့္ပါတယ္။ တုပ္ေကြးေရာဂါမ်ား ျဖစ္ပါတယ္ ၾကက္သြန္နီကို မွီဝဲေပးပါက သက္သားေစနိုင္ပါတယ္။
ဒါတင္ မကေသးပါဘူး ခႏၶာကိုယ္ အတြင္းမွာ ရိွတဲ့ ေသြးေတြ အတြက္ ေကာင္းမြန္ေစ ပါတယ္။
အသားအေရ အတြက္ ေကာင္းမြန္ေစ တာေၾကာင့္ အမ်ိဳးေတြ စားသင့္ပါတယ္။
ဒီလို အခ်က္ေတြေၾကာင့္ ၾကက္သြန္နီကို ဟင္းခ်က္ရာတြင္ မပါမျဖစ္ ထည့္ခ်က္သင့္ပ ါတယ္။
0 comments:
Post a Comment